Musik til alle på Mors - Pilotfestival

Musik til alle på Mors - Pilotfestival

6. november 2019

6. november kl 9.30

Koncert med Morsø Gymnasiums kor og elever

Gymnasiets dygtige musikelever spiller numre fra middelalderen til i dag. To konferencierer guider publikum trygt igennem, og koncerten suppleres med velkendte fællessange. 

Morsø Teater

11. novmember kl 19.00

Alsang for børn, forældre og bedsteforældre

Alsang i Nykøbing Kirke. Organist Birgitte Bonde og Musikskoleleder Peter Frost står i spidsen for en hyggelig aften, hvor vi synger sange for børn og voksne i alle aldre. Alsangen indledes med sjove opvarmningsøvelser for stemmen. Vi kigger på hvad sangtekster og musikken fortæller os og synge nogle flotte kanons. Sange for alle i familien fra Rapanden Rasmus til Du som har tændt millioner af stjerner.

Nykøbing Kirke

12. november kl. 16.00

Urpremiere på koncertfortællingen Den grønne vind. Koncert med 130 elever fra folkeskoler og friskoler, musikskolens lærerband dirigent Kirsten Juul Seidenfaden og fortæller Cecilie Eken

130 skoleelever på mellemtrinnet fra folke- og friskoler på Mors medvirker i Koncertfortællingen ”Den grønne vind”. Den handler om Anna fra Danmark, som går i kamp mod en ond robot, som ødelægger naturen, men også får sin egen familie på ret køl. Det er en beretning om at overvinde sin egen angst og finde mod og styrke fortalt i ord og musik.

Den grønne vind udkommer på Bogmesse i Bellacenteret 2019. Den har omkring hundrede elever i 4. klasse som medskabere. Alle elever har givet deres lille bidrag historien, sangteksterne og musikken, og ud fra disse bidrag er værket blevet samlet af forfatter Cecilie Eken og komponist Kirsten Juul Seidenfaden. Her er altså tale om et værk for en 9-11-årig målgruppe – skabt af målgruppen selv.

 

Medvirkende

  • Kor: 130 elever fra Sydvestmors Friskole, Ørding Friskole, Sundby Friskole, Sydmors Skole og Øster Jølby Skole
  • Musikere: Musikskolen på Mors’ Lærerband
  • Dirigent: Kirsten Juul Seidenfaden
  • Fortæller: Cecilie Eken

Musikværket

12. november kl 17.00

Jamsession

Kom og vær med til jamsession og spil pop/rock sammen med guitarist Anders Duus og trommeslager Jonas Kardyb. Medbring dit eget instrument og spil med. Det er et helt uformelt musikalsk møde hvor intet er planlagt på forhånd. Vær med til Jamsession i Monas Hus Munkevej 1, på hjørnet af Gasværksvej.

Jamsession er arrangeret i samarbejde mellem Nærværket og Musikskolen på Mors.

Monas Hus, Gasværksvej

13. november

Koncert med Musikskolens blæser-ensmble og strygeorkester

Program i Karby Kirke består af værker af Haydn, Mozart og fællesalmer. Blæserensemblet ledes af Susan Skoglund og Strygergruppen af Annemette Juul Pedersen.

Karby Kirke

17. november kl. 14.00

Koncert med Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester

Ved koncerten kan man bl.a høre musik til skuespillet L’Arlésienne af Georges Bizet og den danske komponist August Emil Ennas ouverture til operaen Den lille pige med svovlstikkerne, m.fl.

Dirigent Verner Nicolet dirigerer ungdomessymfoniorkesteret og Niels Bjerre dirigerer StrygerEnsemblet.

Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester (NUS) er et fælles ungdomssymfoniorkester for alle regionens Musik- og Kulturskoler.

Musikværket

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok