Nye fag 2019

Rytmisk kor for kvinder og mænd

Kom og vær med til rytmisk kor. Vi skal synge os glade, træne vores stemmer og lave skøn musik i fællesskab.

Vi skal lave en hel masse spændende musik med stemmen i fokus.Vi skal arbejde med stemmen og klangen og med det at blende sammen til et kor. Vi skal arbejde med det flerstemmige, circlesong og improvisation, i en tryg ramme hvor alle kan være med og kan nyde det fællesskab og alt det sangen kan. Repertoiret bliver pop, rock, folk, country, soul, og R&B i en god blanding fra Tina Dickow til Alberte, fra Dixie Chicks til Aretha Franklin, fra Thomas Helmig til Coldplay, fra Agnes Obel til Adele og Ed Sheeran og en hel masse andre.

Læs mere her: Rytmisk Kor for kvinder og mænd

Komponistens værksted

En gennemgang og fordybelse i musikkens grundelementer: Nodeværdier, intervaller, melodiopbygning, akkorder, rytmer, taktarter, tonearter (dur/mol), tempo, dynamik mm. Lyder det kompliceret? Det er det ikke!

Alle som føler glæde ved at lytte til musik kan være med, og få et indblik i hvordan musik bliver til. Der vil også være mulighed for at udvikle egen kreativitet.

Læs mere her: Komponisten værksted

Fagot

Lær at spille på det mest fantastiske instrument!Dybt og højt. Kraftigt og svagt. Fagotten har alle de forskellige fede lyde. Den er sej, og den er bare så sjov at spille på.

Meld dig til og få mulighed for at lære noget meget få kan.

Læs mere her: Fagotundervisning

Mig, min baby og musik

Vi vil bruge musikken til tæt nærvær med dit barn, så I kan kommunikere via stemme og sang.Vi vil synge sammen, bevæge os sammen, og lade musik og hyggeligt samvær være udgangspunktet.

Kom med din baby og find musikkens glæde og finurlighed.

Læs mere her: Mig, min baby og musik

Vokalgruppe

Vi skal arbejde med det flerstemmige, circlesong, improvisation, vokal-band, og fede vokalsoloer, mikrofonteknik og meget andet.Vi finder hinandens klang, og blender sammen til en fælles sound. Men vi arbejder også med at finde hver sangers unikke stemme. Vi synger pop, rock og R&B sange, og flerstemmige korarrangementer. Vokalgruppen er bandet, altså vi deler bandets forskellige roller ud på vokalgruppens med-lemmer, og laver a capella arrangementer af f.eks Uptown Funk. Og så skal vi lave en masse andre spændende ting, alt sammen med stemmen i fokus.

Læs mere her: Vokalgruppe

Familiens musikalske samvær

En time med sang, bevægelse, hygge og leg.Vi samles om musikkens forskellige dele og lære at spille sammen. Hele familien kan være med, og undervisningen sammensættes så både børn og voksne får noget ud af det. Kom og syng og dans.

Læs mere her: Familiens musikalske samvær

Band

Spil pop, rock, blues, funk, reggae, jazz i band på Musikskolen.
I bandet kan du bruge dine evner til at spille sammen med pianister, sangere, guitarister, bassister, trommeslagere m.m. Her spiller du sammen med de andre i et bredt udvalg af sange.
Når du spiller i band, indgår du i et fællesskab og bliver en del af en større helhed. Du får et unikt individuelt ansvar for din egen instrumentrolle.
I bandet får du mulighed for at bruge det du lærer i soloundervisningen og lærer en masse nyt.

Læs mere her: Band

Karrusel - Find dit instrument

Find dit instrument på musikskolens karrusel.

Instrumenter er en betydelig del af musik. Børnene møder en række in-strumentern som de skal afprøve i musikalsk leg. Børnene skal høre, se, føle og prøve forskellige instrumenter. Måske opdager de lige det instrument, som passer bedst til dem.

Læs mere her: Karrusel/find dit instrument

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok